A családi összefogás a kijelzőmért

Na nem feltétlen vagyok az a nagy közösségi ember csak azért, mert egy-két jó ügy mellett kiállok az önkéntesekből álló csapatunkkal. Ugyanakkor szerintem az összetartás erejének fontosságát a családból hozom. Jó nagy család vagyunk ugyanis, ahol azokkal az értékekkel együtt nőttem fel, hogy bármennyire különbözünk is, és a hétköznapokban sok dologban nem értünk egyet, ha valamelyik családtag bajba kerül, akkor mindannyian összefogunk és segítünk, ahogyan tudunk, és ahogyan persze az adott illetőnek szüksége van rá. Igazából itt nem csak nagy problémákra kell gondolni, hanem hétköznapi, megoldandó feladatokra is. A civil önkéntesség pedig valószínűleg innen jött: próbálok olyan embereknek segíteni, akiknek nem adatott meg ez az összetartó családi háttér. Szerintem nagyon fontos, hogy mindannyian nézzünk körbe a világban, vagy legalábbis a közvetlen környezetünkben úgy, hogy mégis mivel tudnánk jobbá tenni. Tudom, hogy ez erősen hangzik, de szerintem fontos a felelősségvállalás.

A családomnál jobban pedig senkire nem számíthatok, ha nekem van szükségem segítségre. Legutóbb például sikerült munkaidőben tönkretennem a telefonom kijelzőjét egy pillanat alatt, mire a szabadnapos unokatesóm sietett a segítségemre. Ugyanis a lakása közelében épp van egy tuti mobil telefon szerviz, ami már korábban őt is kihúzta a csávából, úgyhogy volt olyan drága, hogy elszaladt a munkahelyemre a telefonomért, és elvitte a szervizbe, hogy ne nekem kelljen ezzel a hosszú munkanap után fáradnom. Az LCD FIX kifejezetten hamar megoldotta a betört kijelzőm problémáját, de ez nem is csoda, hiszen erről ismertek, hogy gyorsan és precízen dolgoznak, nem csupán kijelzőcsere, hanem akkumulátor cseréje esetén is. Szóval unokatesóm szinte egyből hozta is vissza az “újjászületett” mobilom, aminek nagyon örültem és igazán hálás voltam neki és az LCD FIX csapatának is egyaránt! Szóval ha megbízható és megfizethető mobil telefon szerviz után nézelődtök Budapesten, akkor szívből tudom tudom ajánlani az LCD FIX csapatát! Számomra hatalmas könnyebbséget jelentett, hogy egyből ki tudták cserélni a kijelzőmet, ugyanis készleten tartották, amire éppen szükség volt. Sokat tud jelenteni az embernek, legalábbis nekem biztosan, hogy nem kell otthagyni a készüléket a szervizben, hanem fél vagy egy órán belül már lehet is hazavinni.

Az LCD FIX egyébként nem csupán egy profi mobil telefon szerviz, hanem kiegészítőket és használt készülékeket is forgalmaznak. Mivel én most nem tudtam személyesen lecsekkolni a készletüket, ezért inkább utólag néztem szét a weboldalukon, amikor már a vadiúj kijelzőmön tudtam böngészni a site-on. A különböző fóliák fontos részét alkotják a kiegészítők felhozatalának, ezen felül tokokat is találhatunk náluk, főként letisztult, minimalista formákban, ahogyan legalábbis legutóbbi online látogatásomkor láttam, de lehet, hogy ez épp a pillanatnyi készletet tükrözte csak. Ezen felül kapható természetesen náluk kábel, töltő és fülhallgató is, hiszen ezek bármikor jól jönnek, sajnos vagy nem sajnos az esetemben konkrétan fogyóeszköznek számítanak. Az adás-vétel menüpontot csak érdekességként néztem meg, de tény, hogy baromi jó áron árulnak felújított készülékeket, amelyekre még garanciát is adnak.