A szem alatti duzzanat ügye is hozhat összefogást

Igaz, hogy leginkább az ÖTYE-ben, de akkor is hozhat. Hiszen az élet oly sok területén jellemző már mindaz, hogy a külsőségek alapján ítélkezünk és hozunk meg döntéseket. Hát persze, hogy az emberek egy szem alatti duzzanat megjelenésével már borzasztóan érzik magukat, hiszen ezzel kilógnak a társadalom által elfogadott ál-normából. Az, hogy most ez mennyire jogos, vagy sem, teljesen mindegy a végeredmény szempontjából, ami ugye leginkább annyi, hogy akinek elkezd öregedni a bőre, az egyre hamarabb kellemetlenül fogja érezni magát emiatt. A jó hír viszont az, hogy a bőr öregedése ellen lehet tenni. Ez pedig valóban hozhat összefogást egyes közösségekben, ahol az emberek szeretettel segítik egymást és megosztják a pozitív és negatív tapasztalataikat egymással bizonyos termékekről, vagy épp szolgáltatásokról. Én azt gondolom, hogy egy jól működő baráti körben ez a normális, hogy az információ áramlása minden téren egyenes és átlátható. Sokat köszönhetek ennek az összefogásnak az életemben, mert így sok esetben megkímélhetem magamat felesleges köröktől megbízhatatlan szolgáltatókkal és hatástalan krémekkel.

A legutóbbi sikerem a szem alatti duzzanat csökkentésével kapcsolatos. A szomszédasszony rendelt egy terméket a netről, az volt a neve, hogy InstanTENSE Plus és egy szérum formában kapható szem környéki bőrápoló termék. A netről rendelt dolgokkal kicsit mindig gyanakvó vagyok, mert nem tartom elég jól szűrtnek a világhálót, magyarul: lényegében bárki eladhat bármit. Ezért különösen örültem, hogy nem én voltam a tesztalany – de mint utóbb kiderült, ha én lettem volna, akkor sem csüggedtem volna az eredmény láttán. Ugyanis itt bizony minden úgy történt, ahogy azt a weben is megírták.

Az instantense.hu honlapján minden információt megosztanak azzal kapcsolatban, hogy milyen alkotóelemei vannak ennek a szérumnak. Ezek az összetevők egy laikus fül számára lehet, hogy még nem hordoznak magukban kellő információt arra vonatkozólag, hogy ez most miért is lesz hatásos a szem alatti duzzanat eltüntetése kapcsán. Ha viszont tovább szemlélődik az érdeklődő az oldalon, akkor könnyen belebotlik a vásárlói véleményekbe. Itt aztán pedig minden van! Szöveges értékelések, képek és még videó is van a termék működéséről. Azt gondolom, hogy aki óvatos, annak ezek az információk fogják meghozni a garanciát a termék működését illetően.

Az InstanTENSE Plus kipróbálását követően a szomszédasszonynak tulajdonképpen kis túlzással azonnal elhalványultak a szem alatti duzzanatai és a finom ráncok és szarkalábak. Ezt nagyon különlegesnek találtam, mivel korábban még nem láttam olyan szérumot, ami ennyire gyorsan képes javítani a bőr feszességén. Aztán kicsit jobban átolvastam a készítmény összetevőinek listáját és megértettem, hogy ez hogyan is lehetséges. A weboldalon megtalálható, hogy melyik alkotó miért felelős: az egyik arra jó, hogy csökkentse az ödémás, rossz nyirokkeringést az adott területen. A másik arra való, hogy ellazítsa az arcizmokat, míg egy megint másiknak kimondottan feszesítő hatása van. Így már talán érthető, hogy hogyan is működik ennyire hatékonyan ez a szérum.

Ezek után mondanom sem kell, hogy létrejött a baráti körünk összefogása és mindenki rendelt magának egy InstanTENSE Plus szérumot a szem alatti duzzanat mérséklése érdekében. A kúrát mindannyian egy fotóval kezdtük, majd ahogy elfogy az első adag szérum ismét fotót készítünk, hogy másoknak is megmutassuk, valóban mennyire szembetűnő a különbség.

szem alatti duzzanat