Az elérhető gyógytorna Budapesten

Mindig is úgy éreztem, hogy sokan és sokat beszélnek, sőt sokszor valóságos szólamokat zengenek a civil összefogásról, de igazából nem ismerik ennek az igazi erejét. Ez azért van, mivel csak történetekből, esetleg filmekből ismerik az összefogást, pedig az nagyon könnyen megvalósítható mindenki számára, a hétköznapokban is. Mert egy jó ügyért kiállni nem kerül semmibe, a “jó ügy” bármikor szembejön, ha nyitott szemmel jár az ember és keresi, és mi is jobban érezzük magunkat attól, ha összefogva segíthetünk embertársainkon.

Én például új embernek éreztem magam, mikor a barátaimmal egy idősek otthonába mentem el, ahová ők heti rendszerességgel járnak. Olyan idős embereket látogatnak meg, akikhez nem jár már ki a családjuk – vagy azért, mert teljesen elidegenedtek az idős rokontól, vagy pedig azért, mert sajnálatos módon már nincs, aki látogathatná őket.

ĺgy ismerkedtem meg egy idős hölggyel, aki mint minden hasonló korú hölgy, kínzó mozgásszervi fájdalmakra panaszkodott gyakorta. Én megkérdeztem tőle, hogy nem próbált-e esetleg masszőrt keresni, aki megoldhatná a gondját. Ő pedig erre egy nagyon meglepő választ adott, ugyanis visszakérdezett azzal, hogy talán olyan idősnek nézem én őt, hogy már ne tudna belefogni egy gyógytornába? Hiszen mindenhol azt hallotta, hogy a gyógytorna az igazán hatásos megoldás. Én nagyot néztem, mire a hölgy tájékoztatott, hogy fiatalabb korában ő szertornázott, és még pár hónappal ezelőtt is nagyokat szokott gyalogolni, úgyhogy nagyon is partnere tudna ő lenni egy gyógytornásznak.

Én megígértem neki, hogy ha hazamegyek, utánanézek egy remek gyógytorna-helynek, vagy lehetőségnek. Mind a ketten bizakodók voltunk, hiszen úgy véltük, hogy valamilyen gyógytorna Budapesten sok helyen megtalálható lehet, és mi biztosan rálelünk majd a legjobb megoldásra.

Ez így is történt, mert rövid úton megtaláltam a gyógytorna budapest keresésemen belül a Therapy4U Gerincterápiás Központra. Itt 30 év tapasztalatával segítenek az elsősorban gerincproblémákkal hozzájuk forduló pácienseknek.

A bejelentkezést követően a Gerincterápiás Központ weboldalán található leírás szerint elsőként egy általános állapotfelmérés történik, melynek során legelőször is megszüntetik a fájdalmat. Ha ez megtörtént, és a páciens megkönnyebbül, átbeszélik a problémához vezető utat. Terítékre kerülnek a rossz szokások, az, hogy pontosan mióta tart a fájdalmas állapot, mi a fájdalom gócpontja, és az hová sugárzik ki. Itt a szakemberek már egy remek kiinduló pontról indulnak, melyet tovább segít a következő fázis, mikor egy mozgásszervi fizikális tesztet alkalmaznak. Ennek során az általános mozgásszervi állapotról is kapnak egy képet.

Ennek végeztével pedig már mindent egybevetve meg tudják állapítani, hogy az adott személy részére melyik a legjobb, legkielégítőbb módszer, terápia, melyet alkalmazni lehet az esetében. A Therapy4U Gerincterápiás Központnál a szakemberek a terápiák értői és professzionális művelői is, így igazán van miből válogatni és megtalálni a legjobb megoldást.

A Therapy4U Gerincterápiás Központtal való kapcsolatfelvétel mindenki számára egyszerű, hiszen a weboldalukon többféle lehetséges kapcsolatfelvételi mód közül is választhatunk. Talán a legegyszerűbb, ha telefonon keressük meg őket, de akár e-mailt is írhatunk, sőt ha beregisztrálunk hozzájuk, akkor lehetőségünk nyílik egy online kapcsolatfelvételre is velük.

Sokan azért odázzák el a mozgásszervi problémáikkal való foglalkozást, kivizsgálást, a megfelelő szakemberek felkutatását, mert attól tartanak, hogy a jó szakemberek szinte megfizethetetlenek. A Therapy4U Gerincterápiás Központ weboldalán megtalálhatók az általuk alkalmazott és megszabott árak is, tehát nem kerülhetünk váratlan, kellemetlen helyzetbe akkor sem, mikor a fizetésre kerül sor!

A nem budapesti pacienseknek a weboldalon részletes útmutatót is írtak arról, hogy hogyan közelíthető meg a Gerincterápiás Központ, mely egyébként a VIII. kerületben, a II. János Pál Pápa téren található. Ha autóval érkeznénk, akkor is találunk hasznos segítséget a honlapon – például a parkolás vonatkozásában.

Én mindenesetre minden információt leírtam, hogy újdonsült ismerősömnek, ennek az idős hölgynek segíthessek, és azt hiszem, hogy még a időpontfoglalásban is a segítségére leszek. Sőt az is elképzelhető, hogy elkísérem őt a Gerincterápiás Központba, ugyanis ahogy a Therapy4U weboldalán olvastam, a különféle problémák legjobb orvoslása a prevenció.

Mivel én elég keveset mozgok és egyébként is ülőmunkát végzek, úgy gondoltam, nem ártana, ha felméretném az állapotomat a Gerincterápiás Központ szakembereivel… Valószínű, hogy hálás lenne a gerincem és az egész szervezetem egy megfelelő gyógytornász-kezelésért.