Összefogás a szomszédokkal

Az önkéntességet nagyon szeretem, hiszen nagyon különböző de segíteni vágyó emberek csoportosulhatnak össze ilyenkor. Előfordult már, hogy egy megmozdulás keretében énekelni mentünk idős és magányos emberek ablaka alá ünnepekkor, de az is megtörtént, hogy ajándékokat juttattunk el számukra. A múltkor a szomszédokkal pedig közösen pályáztunk meg egy kis pénzt, amelyet arra fordítottunk, hogy mi lakók egymást jobban megismerjük. Így kiderült, hogy egyes idős szomszédoknál segítséget jelent a virágok locsolása, vagy a bevásárlásban való együttműködés.

Ha kellően nyitott vagyok és motivált, megtalálom a módját annak, hogy önkéntes munka formájában tegyek valamit egy jó ügyért. A legutóbbi “szomszédok ismerjük meg jobban egymást” programon is megérte aktívan részt vennem, mert azóta nagyon közeli kapcsolatba kerültem az egyik lakóval. Tőle kaptam a tippet is, hogy a munkahelyemen a higiéniával elégedetlen felső-vezetés számára mutassam be a Taski márkát, és a céget is, amelytől lehet rendelni, bérelni ezeket a takarítógépeket. Méghozzá a Greenway-t.

Ezután alaposan fel is készültem a greenwaykft.hu-ból, és írásban összefoglaltam a velük való szerződés előnyeit. A beszámolóba belinkeltem a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo weboldalt és javaslatot tettem a velük való közös munkára.

A Taski egy prémium kategóriába tartozó márka, és a takarítógépek tekintetében a legjobb jelenleg. Ezeket a nívós gépeket bérlési konstrukció keretében igénybe vehetnénk a greenwaykft.hu-tól. Így folyamatosan a rendelkezésünkre állnak majd ezek a kiváló gépek. Nem lenne szükség egyszeri nagy beruházásra, hiszen a bérlésnek köszönhetően mentesülnénk egy ekkora kiadás alól. Cserébe az üzemeltetési költségek sem minket terhelnek. Full szervizt biztosítanak, és huszonnégy órán belül el is vállalják a javítást szükség esetén. Az alkatrészbeszerzésért sem kell fizetni, és ha már nem tudjuk érdemben kihasználni a gépeket, visszaadjuk a greenwaykft.hu-nak.

Bemutattam a bérelhető gépeket magukat is, amelyek minket érdekelhetnek. A kisgépek kategórián belül az egytárcsások figyelemreméltó tudással rendelkeznek. A vízszívókból kétféle gépezet közül is lehet választani. Egy nagyobb és egy kisebb takarítógép is a kínálat részét képezi. A kárpittisztítók közül három típus is bérelhető ugyanúgy, mint a porszívók esetében.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo

A mi igényeinket a porszívók tökéletesen kielégítenék, akármelyiket is választanánk az itt felsoroltak közül az oldalon: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo

Számomra szimpatikus volt a magas és állítható fogantyús porszívó. A leírásban olvasott teljesítménye miatt is, és a könnyen szállíthatósága miatt is szívesen lecsaptam volna erre a készülékre. A kedvencem mégis a második porszívó lett… Klasszikus gurulós kialakítása nagyon megnyerő volt számomra. Szintén könnyen szállítható. Sokféle kiegészítőinek és összetett tudásának köszönhetően egy szuper porszívót testesített meg. Kiemelkedően hatékony a szívóereje és mégis nagyon halkan dolgozó gépezet ez.

A hátra felvehető sokoldalú készülék szintén egy korszerű termék volt. Lítiumos akkumulátorral működik, amelyet kilencven perc alatt teljesen fel lehet tölteni. Liftben és a bejárati ajtóknál kiválóan alkalmazható.

A greenwaykft.hu a legnagyobb neveket tudhatja partnerei közt, de kis cégek számára is remek bérlési konstrukciókat dolgozott ki.

A lakóközösségünk összefogott, hogy jobban megismerje egymást, aminek az egyik nagy nyertese tehát én lettem. Nem is gondoltam volna, hogy a szomszédom javaslatai alapján forradalmasítjuk a cégünk takarítási rendszerét. Aki még nem hallott a Taski márkáról, javaslom, hogy a greenwaykft.hu-n keresztül ismerje meg!