Tartsunk össze a bajban is

Ahogy az állatvilágban megfigyelhető, ha baj van, akkor általában segítenek egymásnak az állatok. Kivéve néhány fajt, akik inkább a saját bőrüket mentik. Ilyen például a kurtafarkú kenguru, aki akár a saját kicsinyét is feláldozza, csak hogy ő életben maradjon. Na, benne aztán elég nagy az életösztön… Ideális esetben viszont ahogy az állatok, úgy az emberek is segítik egymást. A családommal mi is rendszeresen szoktunk járni önkénteskedni, illetve a szomszédunkkal is elég jóban vagyunk, ezért rendszeresen átmegyünk a másikhoz dolgozni, ha éppen olyan munkát végez, amiben segítségre szorul.

Engem úgy neveltek fel, hogy az embereknek segíteni egy jó dolog, ezért amikor csak tehetem, akkor ezt megteszem. Persze nem mindenáron, mert az sem jó, ha az ember feláldozza önmagát. De az embereknek sokkal nagyobb erejük van, ha összefognak, ezért nem árt mindig olyan közösségeket választani, ahol nem csak jól érezhetjük magunkat, de kellő támogatást is kaphatunk.

Amikor a vállalkozásom fellendítéséhez szórólapok nyomtatására volt szükségem, akkor is a barátaimhoz fordultam először segítségért. Ők a colornyomda.hu oldalát ajánlották. Elmondásuk szerint nagyon jó minőségű munkát végeznek, megbízhatóak és még rugalmasak is. Ezek nagyon jól hangoztak, ezért el is döntöttem, hogy vetek egy pillantást a weboldalukra.

A honlapon egyből rengetek információ tárult elém. Nagyon sokfajta szolgáltatást kínál a Color Nyomda csapata, ezért nem néztem át mindegyiket. Csak ez érdekelt most engem: szórólapok nyomtatása. Azt vettem a fejembe, hogy szórólapokkal fogom megváltani a világot és fellendíteni a vállalkozásomat, azonban amikor megláttam, hogy a reklámeszközök között milyen választék van, akkor egy kicsit elbizonytalanodtam.

A szórólapok nyomtatása már nem is tűnt olyan jó ötletnek. Vagyis még mindig egy jó reklámeszköz volt, de elbizonytalanodtam, hogy lehet nem a legjobb. Sokkal nagyon piackutatást kellet volna végeznem ahhoz, hogy ezt eldönthessem. Úgyhogy először a colornyomda.hu oldalon elkezdtem tájékozódni a különféle nyomtatható reklámeszközökről. Korábban nem is ismertem ezeket a szavakat: display, POS, rollup. A Color Nyomda honlapján viszont minden szolgáltatásukról részletes és szakszavaktól mentes magyarázatot kaphatunk. Nagyon jól tudják, hogy nem ért mindenki a reklámhoz és a nyomtatáshoz, ezért a weboldalon minden közérthető formában jelenik meg. Ez számomra is nagy segítség volt, hiszen nem voltam jártas még ezekben a témákban.

szórólapok nyomtatása

Miután elolvastam mindent, ami érdekelt, úgy döntöttem, hogy kikérem majd a colornyomda.hu csapatának a véleményét is. Nem akartam elhamarkodottan dönteni, ezért a szórólapok nyomtatása és a molinó készítése lett végül a két opció, ami közül választani akartam.

Szerencsére nem csak a barátaimtól hallottam nagyon sok jót a Color Nyomdáról, de az oldalukon is több visszajelzést lehet olvasni róluk. Ezekből szintén kiderül, hogy az ügyintézés nagyon gyors és gördülékeny, rugalmas a csapat, profi kiszolgálást és minőségi terméket kapsz a pénzedért cserébe, illetve megbízhatóak és ügyfélközpontúan gondolkoznak.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a weboldalon referencia képeket is lehet találni. Ha ezeket megnézi valaki, akkor szerintem már egyből meg tudja mondani, hogy együtt szeretne-e dolgozni velük. Hiszen, ha ezek a képek tetszenek, akkor nagy valószínűséggel Neked is hasonló terméket fognak készíteni.

Mi a titka a Color Nyomda sikerének?

Már több mint 30 éves tapasztalat van a hátuk mögött, ezért rengetek terméket legyártottak már. Ennek köszönhetően szinte a kisujjukban van a nyomtatás. Illetve ofszet nyomtatási technológiával dolgoznak, ami az egyik legjobb választás a részükről. Emellett viszont frissítve is van a csapatuk, hiszen a kreatív ötleteket a fiatalokra bízzák. Így lesz teljeskörű a nyomdai szolgáltatásuk. Mindenki csak azt a feladatot látja el, amiben a legjobb. Ezért fogsz kapni tőlük egy kimagasló minőségű, profi munkát.

Én végül a szórólapok nyomtatása mellett maradtam, de elhatároztam, hogy a jövőben a többi szolgáltatásukat is ki fogom próbálni.