Tetszetős megoldások, emlékezetes szállások…

Nem tehetek róla, de nekem minden egyes nyaralásunkon az a kedvenc részem, azt várom mindig a legjobban, hogy milyen lesz a szállásunk.

Fura, de ez van. Mert mindig látok olyan ötletes megoldásokat, amiket fejben szívesen hazaviszek – mert sosem valami drága szállóban kötünk ki, hanem olyanban, ahol megvalósítható dolgok jönnek szembe!

A minap pedig közösségi összefogással egy gyermekotthon felújításában vettünk részt. Nem csak az volt ennek a közösségi része, hogy egy-két helyiséget mi festettünk ki önkéntes munkában, hanem az ötletelésben is részt vettünk. Jó sok, a múltkori panziónkban ellesett dekorációs ötletet tudtam átadni, valamint nekem kellett utánanézni olyan dolgoknak, mint a gipszkarton csavarozása, például.

Na, ez utóbbiban találtam egy jó kis oldalt, a csavarholding.hu-t, ami nem is elsősorban ötletelésben, de végül is a jutányos árú hozzávaló-beszerzésben segített. Két fontos dolog volt, amiben tökéletesen beváltak: a határidők tekintetében, meg a jó minőségű áruk megvásárlásában. Nem voltak drágák sem, igaz, de annyira lenyűgözött a választék, hogy még otthonra is elkezdtem rendelgetni tőlük. Főleg, mert tényleg nem késlekedtek a leszállítással. És mert a tavasszal esedékes itthoni felújításhoz is kellenek majd nekem csavarok, szerszámok, mindenféle témába vágó eszközök. Íme egy link, amiről én elindultam, és mostanra úgy látom, többszörösen is profitálok majd belőle: gipszkarton csavarozása.

Tűzőgépek, különböző mérőeszközök is rendelhetők tőlük, tehát tényleg nem csak a csavarokra fókuszálnak. Mérőszalag például mindenképpen kellett tőlük, a közösségi munkához is, meg ezt majd – mivel önköltségen vettem – használni fogom nálunk is, mert bár volt egy ilyenünk, de azt ezer éve nem találom.

Tudom, ilyen kevés tapasztalattal nem nekem kéne az észt osztani, de pont ez a lényeg: teljesen kívülálló laikusként is jól boldogulok a Csavar Holding által mindennel! Szóval mégis segíteni szeretnék azoknak, akik szintén nem értenek a felújításokhoz, meg ilyesmihez, de egy kezdő polgártárs tapasztalatai segíthetnek rajta…

Miért nagyon fontos ilyen dolgokat nem akárhonnan beszerezni, hanem csakis igazoltan megbízható helyről? Nos… A csavarok a kulcsai, a lelke szinte mindennek, ami épített konstrukció. Azért kell ilyen nagyszerű beszerzési hely, mert a csavarokon akár minden is múlhat. Ezen az összetevőn nem szabad spórolni! Persze, ha a spórolás azt jelenti, amire adott esetben itt, a Csavar Holding által gondolunk, hogy jutányos áron, kedvező konstrukcióban szerezzünk be jó minőséget, akkor az még jobb, mint amit eredetileg elképzeltünk. De, mindenesetre mégis nagyon fontos – és ez a lényeg -, hogy olvassunk utána, hogy mi a legmegbízhatóbb forrása a csavarbeszerzésnek.

A másik dolog, amiben nem érdemes kompromisszumot kötni, az az igényesség kérdése. A Csavar Holding ebben is hibátlan, de ez már persze egy második dimenzió az előzőhöz képest. Itt egy dologra javaslom a fókuszálást náluk: “festett csavarok” a jelszó ehhez! Ugyanis azok országos hírűek…

Ezt már a neten olvasom, hogy ha kifejezetten az építőiparba, a legprofibb munkákhoz keresnek beszerzőhelyet, akkor a Csavar Holding sokaknak bevált már, mert igazán tartós dolgaik vannak. És akkor is tudják tartani a határidőket, előállításkor, ha nagyobb mennyiségről és nem akármilyen minőségről van szó… Természetesen vannak tiplik, meg mindenfélék még a készleteik közt. Az online rendelés pedig szintén nagyon profi: lehet magánszemélyként és céges vásárlóként is regisztrálni a webshopba!

Remélem, hogy segíthettem, mert segíteni jó dolog másoknak! Nem csak közösségi összefogásban, hanem akár így, az online térben is, tapasztalatok átadásával.