Többségben az erő

Gyakran halljuk a mondást: Többségben az erő! Valóban mennyi igazság van benne. Ha összefognak az emberek, nagy dolgokat érhetnek el, és változásokat hozhatnak a világba. Legyen szó bármilyen problémáról, ha együtt cselekedünk, jó eséllyel elérhetjük céljainkat. Ahhoz, hogy közösen tegyünk valamit a világért – például a természetvédelemért – szükség lehet egy rátermett vezetőre, vagy akár alapítványra, vállalatra, amely képes irányítani és felügyelete alatt tartani a dolgokat.

Ha esetleg céget szeretnénk alapítani civil összefogáshoz, hasznos lehet számunkra a grossoffice.hu weboldala. Ezen a felületen mindent megtalálunk, ami egy cégalapító számára hasznos lehet. Olvashatunk a cégalapító részéről leggyakrabban elkövetett hibákról. Találhatunk bekezdéseket a cégalapítás indításához szükséges feltételekről, okmányokról, intézkedésekről. Megtekinthetjük a kft és a bt alapításának előnyeit és hátrányait. Ezek mellett kérhetünk segítséget ügyvéd választáshoz, valamint igénybe vehetjük a székhelyszolgáltatást is. Azt is megtudhatjuk, hogy milyen feltételeket biztosítanak a székhelyszolgáltató irodákban. A cégalapító jól teszi, ha az első lépések előtt figyelmesen elolvassa a weboldalon található információkat, és ezek ismeretében vág bele a munkába.

Amennyiben valakinek felkeltette figyelmét a honlap, könnyen kapcsolatban léphet a céggel. Online üzenet formájában is lehetséges a kapcsolatfelvétel, ehhez csak egy rövid adatlap kitöltésére van szükség. Emellett megtaláljuk a weboldalon a központi telefonszámokat, valamint az egyes székhelyszolgáltató és ügyfélfogadó irodák elérhetőségeit.

Véleményem szerint az a jó cégalapító, aki maga is abban hisz, hogy “többségben az erő”.

cégalapító